Γαμοι

Ηotel Leto Hydra – Γάμοι

Γάμοι στην Ύδρα

Η ασύγκριτη ομορφιά και το ρομαντικό τοπίο της Υδρας, ελκύει πολυάριθμα ζευγάρια,που το διαλέγουν σαν μέρος ανταλλαγής γαμήλιου όρκου και μήνα του μέλιτος. Οι εκκλησίες που αποτυπώνονται σαν ζωγραφιά, τα λιθόστρωτα σοκάκια και τα μοναδικά κτίρια της Υδρας σου δίνουν πολλά περισσότερα από τη δυνατότητα μιας απλής φωτογραφικής αποτύπωσης.

Όλα αυτά τα μοναδικά στοιχεία συνθέτουν μία αρμονία, προσφέροντας μία αξέχαστη γαμήλια εμπειρία, που δύσκολα θα συναντήσεις σε άλλα παραδοσιακά μέρη. Από τα γραφικά μαγαζάκια του νησιού,ως τις παραδοσιακές άμαξες που παραπέμπουν σε άλλη εποχή, και την άθικτη κομψότητα των αξιοθέατων του μεσογειακού τοπίου,το νησί της Υδρας αποτελεί τη βάση για ενα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα Λιγότερα
Ηotel Leto Hydra – Υποδοχή

Υποδοχή

To Hotel Leto Hydra μπορεί να φιλοξενήσει τον γάμο σας ή τη γαμήλια δεξίωση των ονείρων σας σε ένα φιλικό, ζεστό και παραδοσιακό περιβάλλον, γεμάτο από νησιώτικη γοητεία. Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να σας βοηθήσει καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Oτιδήποτε σχετίζεται με την κράτησή σας, όπως π.χ. διακόσμηση των δωματίων, προσθήκη λουλουδιών, υπηρεσίες κέτερινγκ, παροχή κομμωτή, διοργάνωση τελετών, μεταφορά και διαμονή νεόνυμφων, ζευγαριών ή καλεσμένων. Οι διοργανωτές θα σας διευκοκύνουν και και θα σας βοηθήσουν να διοργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας!

Διαβάστε περισσότερα Λιγότερα
Ηotel Leto Hydra – Ταξίδι του μέλιτος

Ταξίδι του μέλιτος στην Ύδρα

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να περάσετε μία ολόκληρη ημέρα σε μία παραλία κι αμέσως μετά να απολαύσετε ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα από την κορυφή ενός λόφου; Το μικρό νησί της Ύδρας βρίσκεται σε απόσταση 90 λεπτών (με πλοίο) από την Αθήνα. Το χαρακτηριστικό της Ύδρας που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται οχήματα στο νησί κι έτσι οι μετακινήσεις πραγματοποιούνται με τα πόδια. Πράγματι οι ντόπιοι μετακινούνται κυρίως με γαϊδουράκια και βάρκες.Τέλος τα λιθόχτιστα αρχοντικά -αμφιθεατρικά χτισμένα κατά μήκος του λιμανιού- εξασφαλίσουν μία υπέροχη θέα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τα νυχτερινά φώτα μία [ακόμα περισσότερο] ρομαντική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε περισσότερα Λιγότερα
unknownlink
unknownlink
unknownlink