Δραστηριότητες

Ηotel Leto Hydra - Δραστηριότητες

Δραστηριότητες στο νησί της Ύδρας

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε την πόλη της Ύδρας -του νησιού με τις όμορφες παραλίες και τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρει [στους επισκέπτες της]- και η οποία μπορεί να σας χαρίσει μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Εάν λατρεύετε τη θάλασσα, ελάτε σε εμάς για να ζήσετε αυτό το θαυμάσιο "ταξίδι".

Διαβάστε περισσότερα Λιγότερα
Ηotel Leto Hydra - Δραστηριότητες

Ανακαλύψτε την Ύδρα

Τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε με γαιδουράκι και συνοδό στην πόλη της Ύδρας - έως την εκκλησία του Αγ. Κωσταντίνου απ' όπου μπορείτε να θαυμάσετε μία πανοραμική άποψη του νησιού της Ύδρας. Χαρείτε επίσης (καθημερινά) τις περιηγήσεις με βάρκα σε κοντινές παραλίες (με προσφορά σνακ και αναψυκτικών κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων). Προσφέρονται επίσης καθημερινές μετακινήσεις για ψάρεμα με την υποστήριξη επαγγελματία ψαρά.

Διαβάστε περισσότερα Λιγότερα
Ηotel Leto Hydra - Δραστηριότητες

Παραδοσιακά μαθήματα μαγειρικής εντός του ξενοδοχείου

Διακοπές δεν είναι απλά μία επίσκεψη σε αξιοθέατα ή η συμμετοχή σε κάποια δραστηριότητα που σας προτείνουν. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι η απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση ή το ξεκίνημα κάποιας νέας δραστηριότητας ή, γιατί όχι, η ανακάλυψη κάποιου καινούργιου χόμπι!

Το Hotel Leto Hydra σας καλεί επίσης να συμμετάσχετε σε ενδιαφέρουσες και επιμελώς σχεδιασμένες δραστηριότητες, εντός του ξενοδοχείου, για μία πιο διασκεδαστική παραμονή.

Ειδικά μαθήματα Παραδοσιακής Μαγειρικής από το εξειδικευμένο προσωπικό που εργάζεται στην κουζίνα του ξενοδοχείου. Μία μοναδική ευκαιρία για να εξοικειωθείτε με τις παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές. Έτσι μπορείτε να μαγειρέψετε το δικό σας γεύμα ή, ίσως, το ψάρι που πιάσατε λίγο νωρίτερα, υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου σεφ.

Διαβάστε περισσότερα Λιγότερα
unknownlink
unknownlink
unknownlink